Bookend Sfeervol Kerst zoekt standhouders!

Voor de zesde keer zal de Bekkerie in Boekend het evenement “Bookend Sfeervol Kerst” organiseren. De Bekkerie wordt in de winter wederom omgetoverd in een kerstsfeer met verschillende kerstkraampjes en winterse lekkernijen. Op de markt zijn zelfgemaakte kerstartikelen te kopen er is een Open Muziekpodium waarop iedereen die wil, zijn of haar muzikale talenten kan laten zien. Voor Bookend Sfeervol Kerst op Zondag 9 december zoeken wij nog standhouders en muzikanten die in een groep of solo willen optreden. Ook voor kinderen wordt er weer een leuk programma samengesteld.

Deelname als standhouder of als muzikant is geheel gratis. Wel verzoeken wij de standhouders om als tegenprestatie een prijsje af te staan voor de tombola, die tijdens Bookend Sfeervol Kerst wordt gehouden. Er zijn activiteiten voor jong en oud. Als iemand nog ideeën voor leuke kinderactiviteiten heeft, dan vernemen wij die graag. De markt is van 11.00 tot 16.00 uur. Opbouwen van de kramen kan vanaf 9.00 uur.

Wat mag je verkopen?

Je kunt meedoen als je zelfgemaakte producten in Kerstsfeer maakt en wil verkopen of als je een “kleine zelfstandige zonder winkel” bent. Er zijn tafels aanwezig, wel vragen wij u de aankleding in Kerstsfeer zelf te verzorgen. Er wordt door de organisatie een plattegrond gemaakt waar iedereen op ingedeeld wordt. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar omdat de markt binnen wordt gehouden. Daarom wie het eerst komt, het eerst maalt!

Iedereen die wil deelnemen kan zich voor 20 oktober aanmelden bij Jan Jaspers van de Bekkerie: j.jaspers@debekkerie.nl (Graag met naam, adres, telefoonnummer, benoeming van aan te bieden producten)
Wanneer: Zondag 9 december van 11.00 tot 16.00 uur
Locatie: De Bekkerie, Heymansstraat 128a in Boekend
Toegang: Gratis

Info: www.debekkerie.nl1012-kerstmarkt2