30.000ste gast voor Wensauto De Bekkerie in Boekend

Afgelopen maandag, 29 januari, heeft Wensauto De Bekkerie haar 30.000ste gast vervoerd. Mevrouw van Berlo was de gelukkige reiziger. Zij werd dan ook in het zonnetje gezet op 19 februari. Deze ochtend werd mevrouw van Berlo met een smoesje naar de Bekkerie gelokt waar zij een bos bloemen en enkele vrijkaartjes ontving voor de wensauto en Eetpunt de Bekkerie. Het geheel werd gevierd met een stukje vlaai en een kopje koffie.

Wensauto De Bekkerie is sinds juni 2015 actief in de regio Boekend, Hout-Blerick en Blerick. De wensauto’s worden bestuurd door vrijwilligers en zijn een aanvulling op het openbaar busvervoer. De wensauto’s hebben ruimte om maximaal 8 personen tegelijk te vervoeren. Sinds de start zijn inmiddels al 30.000 mensen vervoerd, naar de 35.000!

Vrijwilligers
De Wensauto is op zo zoek naar vrijwillige chauffeurs. Lijkt het u leuk om mensen van A naar B te brengen en een gezellig praatje met ze te maken? Neem dan contact op met Jan Jaspers via tel. 06 – 36334118 of e-mail j.jaspers@debekkerie.nl.

Meer weten over de wensauto of De Bekkerie?
Kijk dan op: www.debekkerie.nl

dav
dav